“BritBox” striming platforma sa popularnim britanskim serijama stiže u Srbiju?

Striming servis “BritBox” nastao u saradnji televizija BBC i ITV trenutno funkcioniše samo na teritoriji SAD-a i Kanade, ali planira da se proširi na 25 evropskih zemalja, Aziju, Južnu Ameriku i Afriku. Katalog koji je sačinjen od svih britanskih serija koje se emituju u Velikoj Britaniji pod okriljem BBC-a i ITV-a su dostupne na BritBox-u.

Predstavnik BritBox-a nije prezicirao koje zemlje će imati mogućnost da se pretplate na ovaj servis. Za sada pored Amerike, Kanade, Velike Britanije i Australije čeka se zvanična informacija ko će još imati pristup servisu.

Karolin Mek Kal, CEO televizije ITV, rekla je da internacionalna ekspanzija je smišljena sa ciljem da se omogući korisnicima širom sveta na ekskluzivne i voljene britanske serije i filmove.


Blago Dedi, pročitaj i ⇓

10 najboljih BBC serija


Još uvek se čeka spisak zemalja koja će u Evropi imati pristup i tačan datum kada će platforma krenuti da funkcioniše na evropskom podneblju.

Postoji šansa da je na spisku i naša zemlja, s obzirom na to da razne vrste striming servisa (muzičkih, filmskih) se konačno pojavljuju na našem tržištu.

Najčitanije

Pročitaj još