“American Horror Story” 10. sezona: Prva najava o najvećoj televiziskoj noćnoj mori

Kreativni direktor i kreator serije “American Horror Story“, Rajan Marfi, objavio je kratak video koji daje kratak uvid šta nas očekuje u desetoj sezoni čuvene antologijske horor serije.

American Horror Story” u svojoj dugoj televizijskoj tradiciji imao je uspona i padova. Od slešerskog žanra, preko psihološkog-horora, pa sve do treš i kemp narativa koji je jednim delom odbio publiku zainteresovanu posle prve tri sezone.

Naziv novog poglavlja je “Double Feature” i pratiće dve paralelne priče. Kako sugeriše promotivni video jedan deo serije posvećen je junaku koji “živi pored obale”, a drugi junaku koji “živi na pesku”.


Blago Dedi, pročitaj i ⇓

The “Unholy” trejler: Horor koji želi da vam uništi uskršnje praznike


Mistični tizer je samo početak promotivne kampanje za desetu sezonu. Pored uobičajene glumačke postave (Sara Polson, Lili Rejb) antologijskoj seriji se pridružuje i zvezda kultnog porodičnog filma “Sam u kući” Mekoli Kolkin.

Televizija FX još uvek nije objavila datum premijere, ali najverovatnije da će novi “American Horror Story” debitovati krajem godine u mesecu koji je rezervisan za horore – oktobar.

Pogledajte tizer:

Najčitanije

Pročitaj još