Trejler “A Quiet Place 2”: O čemu se zapravo radi?

Film Džona Krasinskog “A Quiet Place” 2018. godine došao je u miru i tišini, ali je napravio ogromnu galamu na bioskopskim blagajnama. Horor hit koji niko nije očekivao je antiteza žanrovskih dugara koji se oslanjaju na muziku i zvučne efekte. Svet u kojem niko ne sme da proizvede zvuk jači od šapata, u protivnom veliko ljigavo stvorenje dolazi ekspresno po njega, ostavilo je mnogo pitanja o univerzumu u kojem obitava porodica Abot. Uspeh i nedovršena priča su odličan šlagvort za drugi deo.

“A Quiet Place 2” prati Evelin Abot i troje dece u postapokaliptičnoj zemlji. Slepi monstrumi koji reaguju na zvuk su najveća pretnja, ali kako se ispostavlja postoji nešto mnogo gore od ljigavca iz svemira, ili odakle god da su došli – ljudi.

Drugi deo prati živote porodice Abot koji napuštaju farmu u kojoj su proveli najveći deo prvog filma. Posle smrti deteta i patrijarhata preostali članovi nemaju mnogo da izgube.


Blago Dedi, pročitaj i ⇓

“A Quiet Place”: Gledaj i ne diši 


Na neznanom putu za nikuda upoznaće još dvoje ljudi, ali oni neće biti ni najmanje srećni što ih vide.

Drugi deo bi trebalo da odgovori na pitanje kako su čudovišta dospela na planetu i da li šaka jada od ljudi koja je ostala ima nade da preživi ili ne.

Trejler za drugi deo je tu i premijera je zakazana 20. mart 2020.

Najčitanije

Pročitaj još