10 najtreš filmova da vas blam izujeda

Ne sećam se ko mi je upoznao sa izrazom “gnar“. Kako mi je objašnjeno – to je kad te je blam tuđeg blama ili još poznatije kao transfer blama ili invazija blama. I ne postoji ništa gore nego kad vas neko obruka u javnosti ili kad propadate u zemlju sami sa sobom dok gledate film koji je toliko loš, ali ne prestajete da ga gledate.

Ovi filmovi su savršeni za gledanje u društvu i da pošteno podelite tuđi blam.

House of Wax

Horor film sa Paris Hilton naprosto plače da bude odgledan. Vrhunac njene glumačke karijere kad joj ispadne labelo između nogu vozača automobila.

Catwomen

Hale Beri samo što se dohvatila Oskara odmah je kiksnula. Film o ženi mački koja ceo film mlati bičem uz mrnjaaauu, krnjaaauu je proglašen za najgori visokobudžetni film svih vremena.

The Happening

The Happening je mračan deo rediteljske karijere Em Najt Šalomona kojeg publika pamti po klasicima kao što su “Šesto čulo” i “Unbreakable”.

Film o osveti Majke prirode i ljudima koji se ničim izazvano ubijaju je kultni klasik gnar kinematografije. Glavni glumci Mark Volberg i Zoi Dešanel su se i sami sprdali na račun filma u kojem su glumili.

Crossroads

Ok, film u kojem je majka Britni Spirs Samanta iz “Seks i grada” je čisto zlato. Samo što nema ni S od seksa, ni B od Britney Bitch jer likovi traže suštinu svog života i postojanja.

Underworld

Kejt Bekinsejl, koja je zapravo jako dobra glumica, zna da već godinama snima mega-treš o vampirima i vukodlacima. Iako postoji nekoliko blistavih momenata to ne umanjuje dramatični život vampira.

50 Shades of Gray

Ubeđen sam da su knjige i filmovi o Anastasiji i Dorijanu parodija jer ovo ne može da bude ozbiljno, naprosto ne može.

Sharknado

Tornado ajkula koje reže kao lavovi. Kratak, ali ubitačan opis.

The Wicker Man

Rimejk klasika iz 1973. godine želeo je da bude horor, ali je postao komedija zahvaljujući, kao i uvek, užasnoj predramatičnoj glumi Nikolasa Kejdža.

The Emoji Movie

Animirani film koji može da se pohvali titulama – “Najgori film”, “Najgori reditelj”, “Najgori scenario”. Nikom nije jasno kako je film uopšte objavljen, mada je zaradio neverovatnih 200 miliona dolara.

Twililight

Ovaj film je inspirisao E.L. Džejms da napiše “50 nijansi sive”. Ovo je bio početak kraja.

Pročitaj i: 

Odlični filmovi koje niko nije gledao

Odlične serije koje niko ne gleda

Najčitanije

Pročitaj još