Trejler “Handmaid’s Tale” 4. sezona: Evo kad izlazi i koliko će još sezona trajati. Ukratko – mnogo!

Posle dvogodišnje pauze, koja je potrajala duže nego što je planirano zbog pandemije, “Handmaid’s Tale” se vraća na striming servise 28. aprila. Za ljubitelje serije i večite patnje Elizabet Mos u teokratskom društvu novo poglavlje priče je zapravo tek početak jer je već zakazana peta sezona, a glavni producent i kreator serije Brus Miler izjavio je da će serija trajati onoliko koliko Elizabet Mos želela. 

U četvrtoj sezoni priča prati Džun u pridruživanju pokretu otpora, dok će se peta sezona osloniti na drugi roman Martagret Atvud “The Testaments” koji je objavljen 2019. godine. 

Za razliku od prethodnih sezona, ovog puta serija prati život Džun u Kanadi, nakon bekstva iz Gilijada. Ali, to ne znači da se večita buntovnica neće vratiti na mesto zločina ne bi li se obračunala još jedan put sa represivnim sistemom. 


Blago Dedi, pročitaj i ⇓

Da li je išta vredela treća sezona “The Handmaid’s Tale”?


Očekuje nas veliki sukob između Džun i tetka Lidije i desetak epizoda porodične drame. S obzirom na to da će se od pete sezone serija fokusirati na drugi roman kanadske autorke Margaret Atvud, sumnja se da će “Handmaid’s Tale” imati barem osam ili čak 10 sezona. 

Naravno, sve zavisi da li će publika imati i dalje imati želju da prati avanture Elizabet Mos. 

Najčitanije

Pročitaj još