Trejler “Eurovision”: Film o evropskom takmičenju je kičerica pun gas

Komičar Vil Farel već 20 godina želi da napravi film o evropskom muzičkom takmičenju. Posle mnogo ideja uludo prosutih po stolovima filmskih kuća, njegova satirična ideja o Evroviziji kao filmu konačno će dobiti svoje mesto na Netflix-u, najverovatnije krajem maja ili početkom juna.

Farel u februaru ove godine za radio “SirusXM” rekao je da je godinama pokušavao da napravi film o “Evroviziji”. Svestan je da Amerikanci ne znaju za čuveno evropsko takmičenje koje je okarakterisao kao muzičku Olimpijadu.

“Rejčel Mek Adams i ja tumačimo likove iz islandskog benda Fire Saga. Delimično je mjuzikl, delimično je narativno orijentisan film. Plan je da izađe u maju, odmah posle Evrovizije”.

S obzirom na to da je Evrovizija ove godine otkazana zbog pandemije korona virusa, održan je samo revijalni virtuelni program, još uvek nije zvanično objavljen datum Farelovog filma. Pre dva dana Netflix je objavio prvu numeru iz filma koju izvode komičar i Rejčel Mek Adams.

U očekivanom spletu okolnosti očekuje nas vrhunska psihodelija i kičeraj pun gas, na kraju krajeva, sve ono što Evrovizija inače nudi.

Najčitanije

Pročitaj još