Snima se druga sezona “The Witcher”, a prva nije još ni puštena

Prva sezona dugoočekivane serije i adaptacije serijala Andžeja Sapkovskog (od 1992. do 1999. godine) premijerno će biti prikazana na Netflix-u 20. decembra. Iako ni prva sezona nije ugledala svetlost dana, već je dato zeleno svetlo za drugu.

Striming gigant se već odlučio za snimanje nastavka “The Witcher” u kojem Henri Kavil tumači lik Geralta od Rivije. Druga sezona koja će imati osam epizoda, kao i prva, počinje sa produkcijom početkom 2020. godine kako bi bila emitovana u 2021. godini.

Foto: Netflix

Presrećana sam što fanovi pre nego što vide prvu sezonu mogu da računaju na drugu i što ćemo uspešno nastaviti da radimo na ovim genijalnim romanima“, rekla je producentkinja serije Loren Šmit.

Naime, Netflix je oduševljen prvom sezonom i bez razmišljanja i bez statistike broja gledalaca koja im je jako važna je odlučio da nastavi sa snimanjem. Kako je pisao “Variety” planira se da serija ima pet sezona.


Blago Dedi, pročitaj i ⇓

Sve što treba da znate o prvoj sezoni serije “The Witcher”


Serija je opisana kao priča o spojenim sudbinama tri induvidue u svetu “The Continent” u kojem su ljudi, vilenjaci, veštice, gnomovi i čudovišta bore za svoje mesto pod Suncem.

Foto: Netflix

Netflix je 31. oktobra objavio zvaničan trejler za drugu sezonu i sad ostaje samo da sačekamo sredinu decembra.

Najčitanije

Pročitaj još