Trejler “Soul”: Animirani film želi da se zapitate – da li ste srećni sa svojim životom

Ako zanemarimo činjenicu da smo potpuno nebitna čestica u kosmosu i da je naše postojanje, kao i mišljenje irelevantno, novi animirani Pixar-ov film pita – po čemu želiš da te pamte? Čini mi se da napad egzistencijalne krize najviše će pogoditi milenijalce nakon što novo simpatično delo popularnog animiranog studija “Soul” zakorači u bioskope.

Džejmi Foks u ulozi Džona Gardnera je na korak od velike muzičke karijere. Na putu do zvezda i slave najveća prepreka mu je život, koji se surovo poigrao sa njim.

Posle nesreće njegova duša i telo su razdvojeni. Džo je transportovan u eterični centar u kojem duše dolaze na proveru pre nego što se ponovo vrate u telo, ako se ikad vrate. U centru “You Seminar” upoznaje 22 (da, vodi se kao broj), dušu koja je već predugo van tela. Džo i 22 moraće zajedno da se udruže ne bi li se vratili na Zemlju u protivnom ostaju zauvek u centru.


Blago Dedi, pročitaj i ⇓

Novi filmovi i serije koji izlaze u narednim mesecima 


Studio Pixar je već “ozloglašen” po animiranim filmovima koji su narativno daleko od zabave za decu, zahvaljujući odraslom humoru i analitičnim, ali i ozbiljnim temama koje su manervisane na simpatičan i dopadljiv način. Uostalom setimo se hita “Up” i prvih 10 minuta čiste depresije života glavnog aktera.

Dakle, Pixar vas pita – po čemu želite da vas pamte? Da li vam je udobna koža u kojoj živite? Da li će vaša duša biti zadovoljna kad napusti vaše telo ili pak će ostati puna besa jer nije ispunjena za života.

Premijera “Soul-a” je zakazana za 19. jun 2020. godine.

Pogledajte prvi trejler.

Najčitanije

Pročitaj još