Serija “Seks i grad” se nastavlja, ali bez Samante – dobila je kovid

Kim Katral odavno je rekla zbogom Samanti i serijalu “Seks i grad”. Glumica je u više navrata istakla da nije zainteresovana da snimi novi film, niti da se vrati u seriju. Posle mnogo ubeđivanja, moljenja i kumljenja, kreatori serije na čelu sa Sarom Džesikom Parker u ponovnom oživljavanju serije nastavljaju dalje, ali bez Samante jer je dobila kovid. 

HBO mini-serija pod nazivom “And Just Like That” imaće 10 epizoda. Scenarista Majkl Patrik King i Sara Džesika Parker potvrdili su za “Vanity Fair” da se premijera bliži. 

Najveći deo serije biće posvećen aktuelnoj situaciji u svetu – pandemiji korona virusa. Dakle, seks, grad i pozitivni testovi na Sars-cov2 su okosnica mini-serije. 

“Raznovrsna je na veoma uzbudljiv način. Novi scenaristi doneli su nove priče, politički osvrt i poglede na svet. Sintija, Kristin i ja smo jako srećne zbog ovog projekta. Ovo je priča o našim likovima i gde su sad u ovim vremenima. Kako su održale prijateljstvo, kako se snalaze usred kovida-19, šta im se događa privatno, kako gledaju na svet… Jedva čekam da vidite”, rekla je Parker za Vanity Fair. 

Osim okvira priče i informacije da Samante neće biti u mini-seriji još uvek nije poznato kada će nastavak biti objavljen, osim da je deo kataloga HBO Max. 

Najčitanije

Pročitaj još