Serija “Posetioci iz prošlosti” je naša sledeća opsesija

Nova naučno-fantastična drama “Posetioci iz prošlosti” (Beforeigners) je prva serija iz HBO Europe produkcije u Norveškoj, koja će biti premijerno prikazana 21. avgusta na HBO GO-u. Premijera na HBO kanalu biće 13. septembra u 20.00h.

Priča smeština u bliskoj budućnosti u toku šest epizoda “Posetioci iz prošlosti” prati neobičan svetski fenomen. Okeani širom sveta su zausti svetlošću koja dovodi ljude iz prošlosti. Pridošlice stižu iz svih istorijskih perioda: kamenog doba, vikinškog i 19. veka. “Posetioci iz prošlosti” nemaju sećanje o trenutku šta se desilo i kako su dospeli u savremenu eru.


Blago Dedi, pročitaj i ⇓

Nove serije koje izlaze u avgustu


Nekoliko godina kasnije, posetilac iz vikinškog doba, Alfhildr, pridružuje se iznurenom policajcu, Larsu Halandu, u programu policijskog istražnog postupka. Dok istražuju ubistvo žene sa tetovažama iz kamenog doba, Lars i Alfhildr dolaze otkrića o kojima niko do sada nije znao.

Foto: HBO

Scenario za svih šest epizoda potpisuju En Bjornstad i Elif Skodvin, a režiju poznati reditelj Jens Lijen. Izvršni producenti za HBO Europe su Hane Palmkvist, Stiv Metjuz i Entoni Rut.

Norveški glumac Nikolaj Kliv Broš (Maks Manus, Oslobođen) igra jednu od glavnih uloga, tumačeći detektiva Larsa Halanda, uz finsku glumicu Kristu Kosonen (Blejd Raner 2049) u ulozi Alfhildr Enginsdotir. Jaku glumačku postavu upotpunjuju i nagrađivana glumica Agnes Kitelsen, Stig Henrik Hof, Agusta Eva Frlendsdotir, Stig Amdam i Ejli Harbo.

Najčitanije

Pročitaj još