HBO serija “Autsajder” za 4 dana će vas doživotno istraumirati

Nova HBO serija zasnovana na istoimenom bestseleru Stivena Kinga, “Autsajder” (The Outsider), premijerno biće prikazana 13. januara na HBO GO-u, kada će prve dve epizode biti dostupne korisnicima striming platforme. Istog dana biće prikazane i na HBO kanalu u 20.00h. Nakon toga svake nedelje gledaoci će imati priliku da vide novu epizodu.

Ova desetodelna kriminalistička horor serija prati istragu ubistva jedaneastogodišnjeg dečaka Frenikija Pitersona čije je osakaćeno telo pronađeno u šumama Džordžije.

Foto: HBO

Misteriozne okolnosti koje okružuju ovaj zločin proganjanju detektiva Ralfa Andersona koji u istragu uključuje neobičnu privatnu istražiteljku Holi Gibni, nadajući se da će njene natprirodne sposobnosti objasniti neobjašnjivo.

Foto: HBO

Blago Dedi, pročitaj i ⇓

Najbolje serije 2019. godine

Trejleri za nove serije i filmove


Ben Mendelson glumi detektiva Ralfa Andersona, a Sintija Erivo je u ulozi Holi Gibni. Pored njih, gledaćemo i Bila Kempa kao Hauija Salomona, Mer Viningem kao Ralfovu suprugu Džini Anderson, Pedija Konsidina kao menadžera lokalnog striptiz kluba Kloda Boltona, Džulijan Nikolson kao Glori Mejtland, Jula Vaskeza kao detektiva Junisa Sabloa, Džeremija Boba kao privatnog istražitelja Aleka Pelija i Marka Menčaku kao detektiva Džeka Hoskinsa. Dobitnik Emija i Zlatnog globusa Džejson Bejtman pojaviće se u ulozi Terija Mejtlanda.

Producent serije je Ben Mendelson, dok je Džejson Bejtman istovremeno izvršni producent i reditelj prve dve epizode. Ostale epizode režirali su Endru Bernstin, Igor Martinović i Karin Kusama. Scenario potpisuje Ričard Prajs, koji je takođe jedan od izvršnih producenata.

Najčitanije

Pročitaj još