Prve reakcije na treću sezonu “True Detective”

Posle tri i po godine pauze antologijska serija “True Detective” se vraća. Premijera treće sezone zakazana je za 13. januar, a televizijski analitičari, fanovi i kritičari već su imali prilike da pogledaju prve četiri epizode i da podele mišljenje o trećem poglavlju popularne serije kreatora Nika Pizolatoa.

Prva sezona sa Metjuem Mekonahijem i Vudijom Harelsonom pod dirigentskom rediteljskom palicom Kerija Fukunage i dalje važi za jednu od najboljih psiholoških trilera u skorijoj televizijskoj istoriji. Perpleksna druga sezona koja je napravila žanrovsku distancu sa prvom, nije naišla na najsrećnije ocene kritičara, a i publika je jako brzo zaboravila da je glavno lice drugog dela “True Detective” bio Kolin Farel.

Da li će slična sudbina zadesiti Maheršala Alija u trećoj sezoni? Evo šta kritičari kažu.

Alison Kini “Colider”: “Kreator je naučio lekciju sa kiksom druge sezone i pred nama je solidan triler sa pristojnom krimi pričom”

Tod Vanderverf “Vox”: “Treća sezona je daleko efektnija i uspešnija nego druga jer je konačno shvatila šta treba da bude ‘True Detective'”.

Daren Franić “Entertainment Weekly“: “Nova sezona pokušava da bude prva i sve je već viđeno. Dosadno viđeno”.

Ben Travers “IndiWare”: “True Detective je ponovo dobar. Nije kao prva sezon i bojim se da nikad neće uspeti da dosegne taj nivo”.

Daniel D Adario “Variety”: “Odlično režirano, narativno upeglano, sjajna gluma. Novi True Detective je dostojan hajpa koji se širi”.

Den Finberg Hollywood Reporter“: “Nije savršen, sve smo već videli mnogo puta, ali Maharšal Ali blista u trećoj sezoni”.

Dejvid Namec “TV Line”: “Bez obzira na odličnu glumu serija i dalje nije ni blizu prvoj sezoni po kvalitetu. Što je najgore, stiče se utisak da je nepotrebna i već toliko puta viđena da ništa nije iznenađenje”.

Prve dve epizode treće sezone True Detective biće premijerno prikazana 13. januara.

Najčitanije

Pročitaj još