Trejler “Little Fires Everywhere”: Ako volite “Big Little Lies”, ovo je za vas

Ostala mi je urezana u pamćenju korica knjige Selest Ng “Little Fires Everywhere” krajem 2017. godine. Ogroman naslov iza koga se ruši kuća u požaru je bila glavna atrakcija na sajtovima “GoodReads” i “Bookdepository”. U nekoliko navrata sam bio u iskušenju da je naručim zbog odličnih ocena i intrigantnog sinopsisa, ali to se nikad nije desilo. Nisam siguran, ali mislim da sam uzeo umesto nje neku novu knjigu Stivena Kinga. E, pa sad imam želju da je pročitaj jer premijera serije je blizu.

Glumica Riz Viterspun je veoma zauzeta u poslednje tri godine. Posle gigantskog uspeha serija “Big Little Lies” i nove Apple+ serije “Morning Show“, oskarovka glumi glavnu ulogu u adaptaciji romana Selest Ng “Little Fires Everywhere”.

U stilu serije “Big Little Lies” priča počinje od kraja, a onda se vraća na početak. Neko je zapalio kuću Elejne Ričardson u nameri da njen dom i nju pretvori u pepeo, ali pitanje je ko?


Blago Dedi, pročitaj i ⇓

Trejleri za nove serije i filmove


Priča nas vraća na početak kako bi bolje razumeli odnos između Elejne i Mie Voren. Voren je umetnica i samohrana majka koju će Elejn primiti u svoj dobrodržeći dom kako bi joj pomogla. Ali, bez drame nema drame. I jedna i druga nešto kriju, nešto što će život Elejn Ričardson pretvoriti u pepeo i male plamičke koji se rasipaju na vetru.

Serija “Little Fires Everywhere” debitovaće 18. marta na striming servisu Hulu, a s obzirom na to da najveći broj serija američkog servisa otkupljuje domaći HBO sigurno ćemo je u istom periodu gledati i kod nas sa prevodom.

Pogledajte trejler za mini-seriju: 

Najčitanije

Pročitaj još