HBO serije koje stižu 2021. godine

Svet je još uvek u haosu zbog pandemije. Dok čekamo foto-finiš kao ozebli Sunce, ljubitelji serija i filmova, pronalaze način kako da što bezbolnije preguraju korona period života. 

HBO, kao i ostali striming servisi i filmske kompanije, daje sve od sebe da privede kraju snimanje najavljenih naslova. Neki su blizu poslednjeg reza, neki su još uvek u procesu pravljenja, a neki će konačno debitovati 2021. godine. 

U promotivnoj špici za novu godinu HBO je najavio nekoliko zanimljivih naslova – “The Nevers” (Nemoguće), novu detektivsku seriju sa Kejt Vinslet “Mare of Easttown”, Succession (Naslednici) treća sezona, “Insecure” peta sezona, “100 Foot Wave”…

Premijere pojedinih serija su se približile, neke nas očekuju dok kraja godine. Glavni favoriti za april su serija sa Kejt Vinslet i naučno-fantastična “The Nevers”. 

Mare of Easttown – 18. april

Mini-serija, u duhu “Sharp Objects“, prati Vinslet u cipelama detektivke Šinan. Detektivka iz Pensilvanije angažovana je na rešavanju ubistva u malom mestu. U već očekivanoj detektivskoj-triler formuli mini-serija fokusirana je na policijski slučaj i personalne muke glavne junakinje.

The Nevers (Nemoguće) – 

Recimo da je “The Nevers” nova zlatna koka HBO-a. Delimično drama, najvećim delom naučna i epska fantastika debitovaće kod nas 12. aprila. S obzirom na to da je embargo na recenziju do 5. aprila, sve što smem da kažem u ovom trenu posle odgledane tri epizode da je u pitanju duhovita, brza, kreativna i nekonvecionalna serija smeštena u London 1896. godine kada je neobična sila dotkla pojedince. 

Glavna protagonistkinja priče poseduje dva tri magična keca u rukavu koje okružuju mračne sile i još mračniji viktorijanski period. 

Scenes from a Marriage

Foto: HBO

Istoimeni rimejk švedske mini-serije Ingmar Bergmana iz 1973. godine sa Oskrom Ajzakom i Džesikom Čejnstin još uvek nije privedena kraju, iako je najavljena za 2021. godinu. Snimanje je počelo u oktobru 2020. godine, ali nakon što je dvoje zaposlenih na setu testirano pozitivno na kovid-19 produkcija na seriji je odložena. 

Bilo kako bilo, kultna švedska serija ovog puta je u rukama Hagaija Levija koji istražuje uspone i padove bračnog odnosa. 

The White Lotus

Foto: HBO

Koni Briton, Aleksandra Dadario, Dženifer Kolidž u satiričnoj komediji Majka Vajta o luksuznom letovalištu i neobičnim gostima sa neobičnim zahtevima. 

Jako malo se o seriji trenutno zna, osim kratke najave koja postoji u trejleru za 2021. godinu. 

U narednim mesecima očekuje se još najava, tačnih datuma premijera i trejlera od HBO-a.

 

Najčitanije

Pročitaj još