Genijalac je prosvetlio mračnu epizodu Game of Thrones i svi propušteni detalji su tu

O trećoj epizodi Game of Thrones ništa niste čuli, niti videli jedino ukoliko živite u pećini ili ispod neke ogromne stene. Mada, ako ćemo iskreno, možda je tako i bolje. Nekad je neznanje blagoslov, barem ste spaseni od verbalnog okršaja koji se događa poslednjih pet dana zbog neizbežnog finala pop-kulturnog fenomena.

Najpolarizovanija epizoda za osam sezona trajanja Game of Thrones pored nezadovoljnih gledalaca koji su očekivali mnogo više od priče i dugonajavljivane epske bitke, žalbe je dobila na račun postprodukcije. Naime, bila je mračna kao najmračnija noć.

Jedni tvrde da je u pitanju budžetska prečica jer su kreatori hteli da sakriju nedostatak novčanica, drugi pak misle da je bitka u ledenoj snežnoj noći verodostojno predstavljena, a treći kažu – loš vam televizor / monitor i ne gledajte piratske verzije.

Postoji rešenje za problem sa mračnom epizodom, ostavljam link ispod ⇓


Blago Dedi, pročitaj i ⇓

Kako rešiti problem sa previše mračnom trećom epizodom Game of Thrones


Odlučni fanovi su hteli da dokažu da nije u pitanju budžet, već tehničko rešenje (za koje je potreban televizor novije generacije, Full HD snimak ili HDR) prosvetlili su problematične scene i evo kako epizoda izgleda kad se sve vidi – jasno je koliko je para potrošeno na ovu epizodu.

Najčitanije

Pročitaj još