Trejler: Film “Wounds” želi da nas namuči kao sirotinju

Iranski reditelj Babak Anvari je bio zvezda ovogodišnjeg Sundance filmskog festivala u januaru. Posle veoma uspešnog psihološkog horor filma “Under The Shadow” 2016. godine koji je pobrao samo pozitivne ocene kritičara, publici širom sveta će biti predstavljen novi film “Wounds” sa Armijem Hamerom i Dakotom Džonson.

“Wounds” je bio prikazan izabranoj grupi na Sundance festivalu 26. januara ove godine, a potom su se striming servisi Hulu i Netflix borili rukama i nogama ga dobiju na svojoj platformi. Sporazumni dogovor je rezultovao podeljenim ulogama. Hulu će imati ekskluzivu samo za američko tržište, a Netflix za internacionalno.

Iako su kritičari imali polarizovane reakcije na novi film Babaka Anvarija, glumačke zvezde i intrigantna premisa neobične priče sigurno će privući veliki broj gledalaca kad film debituje 18. oktobra.

Foto: Netflix

“Wounds” nas vodi ušuškani dom u Nju Orleansu Džonsonove i Hamera. Grimizno zlo mic po mic uvlači se u zidove kuće srećnog para nakon što Armi Hamer pokupi telefon koji je ostao kao zaostavština nasilnog obračuna grupe muškaraca. Bizarne tekstualne i glasovne poruke se poput virusa uvlače u njegov život. Opsednutost informacijama koje dobija sa tuđeg telefona pretvaraju njegov dom u pakao u četiri zida.


Blago Dedi, pročitaj i ⇓

Film “Midsommar”: Ne znaš da li da ga mrziš ili da ga voliš


Zanimljivo je da je posle premijere dobio potpuno oprečne reakcije gledalaca i kritike. Od hvalospeva, pa do potpunog negodovanja. Nek to bude povod da se sjatimo na Netflix-u 18. oktobra i da vidimo šta je to toliko iznerviralo ili oduševilo ljude na premijeri na Sundance festivalu u januaru.

Najčitanije

Pročitaj još