Trejler “American Horror Story”: Dve nove sezone odjednom na izvolte

Poslednju šetnju uvrnutim i preestetizovanim umom Rajana Marfija publika je imala 2019. godine. Posle devete sezone pod nazivom “1984”, antologijska horor serija “American Horror Story” se vraća, i to ne sa jednom, već sa dve nove sezone.

Double Feature” je deseti krug pakla “American Horror Story” u čijem kazanu će se kuvati dobro poznata glumačka ekipa – Evan Peters, Keti Bejts, Lili Rejb, Ađelika Ros, Lesli Grosman, Fin Vitork i Bili Lurd. Dodatak novom poglavlju je Makoli Kalkin (Sam u kući).

“Double Feature” pratiće dve paralelne priče. Kako sugeriše promotivni video jedan deo serije posvećen je junaku koji “živi pored obale”, a drugi junaku koji “živi na pesku”.

Na osnovu promotivnog postera za 10. sezonu, izgleda da je inspiracju za priču Rajan Marfi potražio u oskarovskom filmu Giljerma Del Toroa “Shape of Water”.

Pored morske nemani, najverovatnije da je junak na obali vampir, ali to ćemo tek videti.

Foto: FX

Kompanija FX i striming servis Hulu za sada osim kratke najave ne žele da otkriju ništa više od novoj sezoni koja će debitovati 25. avgusta.

Ali tu nije kraj jer “American Horror Story” je dobio i svoj spin-off serijal pod nazivom “American Horror Stories“.

Kao i u slučaju sa “Double Feature” osim najave i premijere, koja je za dve nedelje, ništa drugo nije poznato. Rajam Marfi je potvrdio da će epizode trajati sat vremena i da će publika dobiti i više nego što želi od svog omiljenog serijala.

“American Horror Stories” premijerno će biti prikazan 15. jula.

Najčitanije

Pročitaj još