Nema odmora: Serije koje izlaze u julu, a mnogo ih je

Vadite kalendare i zapisujte datume!

Divorce (treća sezona) – 1. jul

Serija Divorce kako sezone prolaze postaje sve bolja i bolja. Priča o sredovečnom razvedenom paru, Sara Džesika Parker i Tomas Hejden Čurč, u trećoj sezoni hvata zalet u novom pravcu. Nekada velike ljubavi, danas samo bivši partneri, u ovoj komediji i drami imaju nove i veće probleme nego kad su bili u braku. 

Stranger Things (treća sezona) – 4. jul

Naučno-fantastična horor serija posle dve duge godine pauze se vraća na Netflix. Radnja je smeštena u 1985. godinu u Indijani, u kojoj leto uzvraća udarac. Jedanaest i njeni prijatelji neće imati vremena za letnji raspust jer neki stari neprijatelji i novi se vraćaju. 

Pearson – 17. jul

Ukoliko ste fanovi serije Suits, onda imate razloga za slavlje. Serija Pearson je spin-off politička drama. 

Money Heist (treća sezona) – 19. jul

Money Heist ili na španskom La casa de pepel je jedna od omiljenih serija Netflix-ovih korisnika čija je popularnost rasla kako su sezone odlazile. Fanovi znate šta vam je činiti. 

Another Life – 25. jul

Foto: Netflix

Iako zvaničan trejler za naučno-fantastičnu seriju još uvek nije pušten i očekuje se u narednim nedeljama, interesovanje za seriju Another Life je veliko. Interesantna premisa priče se odigrava u svemiru i naša junakinja je na tragu da ipak ima života van naše planete. Ali, samo je pitanje šta tamo zatiče. 

Orange is the New Black (sedma sezona) – 26. jul

To je to. Ovo je zvanično kraj prve najuspešnije serije striming servisa Netflix. Jedno je sigurno očekuje nas emotivno finale sa našim omiljenim zatvorenicama koje volimo da mrzimo. 

The Boys – 26. jul

The Boys je adaptacija stripskog serijala Grata Enisa i Darika Robertsona. Komičan, mračan i veoma duhovit pristup superherojima će dobro doći za promenu promenljivoj letnjoj sezoni. 

Light as a Feather (druga sezona) – 26. jul

Slušajte, ne treba život shvatati ozbiljno. Nekad je potreban jedan treš da dan lakše prođe. Ovo je jedan od tih treševa koje gledamo krišom. Dakle, priča o tinejdžerkama koje počinju da umiru jedna za drugom nakon što su umešale prste u veštičarenje i prizivanje duhova. Molim lepo. 

Veronica Mars (idemo ispočetka) – 26. jul

Veronica Mars je već postojala kao serija na CW, pa je potom bio i film, ali fanovi ovog serijala izgleda da uvek hoće još. Novi život je dobila na striming servisu Hulu. Plavokosa istražiteljka je angažovana od strane porodice da pronađe ubicu njihovog sina. Naravno, stvari odmah kreću po zlu. 

Pennyworth – 28. jul

Još jedan lik iz DC Comics univerzuma dobija svoje televizijske minute. Priča prati čuvenu porodicu Vejn i legendarnog batlera Alfreda Pennyworth-a. Znate o kome pričam. Spremite se za kraj jula. 

Four Weddings and a Funeral – 31. jul

Kultni britanski film iz 1994. godine postaje mini-serija u 2019. godini. Mada, ako postane popularna kao konkurenti Big Little Lies i Russian Doll, od mini-serije će sigurno postati serijal. Još uvek nema zvaničnog trejlera, ali se zna da priča prati četiri prijatelja na venčanju u Londonu. 

Prati Dedu na ↓

Pročitaj još

Najčitanije

Serije koje ne mogu da zamene “Dark”, ali možete da probate

Stanovnici gradića Vinden i njihove multidimenzionalne sudbine u paradoksu vremena i prostora dobro su se podvukli pod kožu ljubitelja misterije i naučne-fantastike da je...

Film “Palm Springs”: Nije izmislio točak, ali ga je valjano zavrteo

Postoji zajednički imenitelj između naših sudbina i sudbina junaka filma "Palm Springs" koji je gustim tkanjem satkao Maks Barbakov. Otkako nas je pandemija zavalila...

Trejler “Tesla”: Film koji će ovde sigurno svi da mrze

Itan Hok je Nikola Tesla u filmu "Tesla"... I ovo bi trebalo da bude kraj i da ostavim link do trejlera, ali imam osećaj...

Film “The Old Guard”: Miriše na stare fore

Postoji više od jednog razloga zašto umorna filmska i televizijska publika, koja se nagledala svega i svačega, gravitira prema alternativnijim izborima. Ne treba nimalo...

Film “Relic”: Finale posle kojeg ne znaš gde se nalaziš

Debitantski film "Relic" Natalije Erike Džejms, kao i u slučaju prvenca njene zemljakinje iz Australije, Dženifer Kent "The Babadook", nije se izmigoljio iz mraka...