Serije koje smo ozbiljno iskulirali prošle godine

Godina za nama je bila hiper-produkciona mašina kad je po sredi televizijski i striming sadržaj. Serije su izletale sa svih strana, napadale su iz svih mogućih uglova i da samo hteli fizički nismo mogli da postignemo sve da ih pogledamo. Srećom praznjikavi januar ostavio je prostor za potcenjena čeda koja su ostala da čekaju više publike i više pažnje. Ukoliko ste ih zaobišli sad je prilika da im date drugu šansu.

Counterpart

JK Simons i dva paralelna univerzuma u kojima je Hladni rat dobio drugačije odelo i rasplet su zanimljivo, istini za volju, već viđeno, ali zanimljivo ostvarenje.

High Maintenance

Premisa o lokalnom dileru marihuane možda ne deluje preterano privlačno, ali kad priča počne da se otima kontroli i da prati radnju iz različitih perspektiva i iz uglova drugih likova čuveni bindž je neizbežan.

The Good Fight

Kompleksna i vrlo intrigantna politička drama ima fantastične ocene i pohvale onih koji su imali prilike da je pogledaju. Ispravite grešku ako ste je zaobišli.

Kidding

Filmska ekipa koji stoji iza legendarnog Eternal Sunshine se ponovo okupila za potrebe serije “Kidding”. Targi-komedija o Džefu Pikelsu koji se bori sa gubitkom sina je sve što treba da znate i da pogledate trejler koji će vas uvertiti da je treba imati na oku.

Sorry For Your Loss

Dedin favorit koji je završio na listi 10 najboljih serija 2018. godine. Odlična crna-komedija i drama o životu mlade udovice koja ostaje okovana životom koji nije želela za sebe.

Succession

Igra moći i borbi za mesto na vrhu u najgoroj porodici na svetu u kojoj članovi vole samo sebe i nikog drugog osim sebe.

Hidden

BBC krimi drama koju je Guardian uporedio po kvalitetu sa švedskom serijom “The Bridge” je jedan od ONIH BBC serija koje morate da pogledate.

Divorce

Serija koja je vremenom postala mnogo bolja od klimatavog starta. Priča o emotivnom procesu nakon razvoda svoj pun potencijal ostvaruje u drugoj sezoni, mada, prva nikako nije za bacanje.

Lost in Space

Vizuelna ekstravaganca koja vrišti da se odgleda u 4K rezoluciji sa HDR tehnologijom. Pitko, zabavno i bindž skovano.

THE END OF THE F***ING WORLD

Neverovatno je koliko je The End of the Fucking World ostao da pluta ispod radara publike. Crno-komična atmosfera i bizarno odbojni centralni lik kad vas uhvati u kandže posle prve epizode nema puštanja do kraja.

Claws

Salon za nokte koji je privid za mutne i nedozvoljene radnje ima svojih uspona i padova, ali je neosporno šarmantan i zabavan.

Koja je tvoja potcenjena serija iz 2018. godine?

Pročitaj i: 

Najbolji filmovi koji su izašli u januaru

Najčitanije

Pročitaj još