Serija “Watchmen” trejler: Novi i znatno duži uvid u ludilo koje izlazi u oktobru

Fanovi filma Watchmen i čuvene adaptacije Zeka Šnajdera iz 2009. godine bez obzira na polarizovane reakcije publike i kritike smatraju ova prače filmskog neba kao nešto nedodirljivo čemu ne može ništa ni da prismrdi. E, pa HBO televizijska verzija šalje dimne signale u nameri da oživi Watchmen sa namerom da se svidi široj publici.

Za sada je poznato da nas serija “Watchmen” očekuje u oktobru – ne zna se kog tačno dana, ali barem znamo kada.

Posle tizera koji je objavljen 8. maja ove godine publika ovog puta ima detaljni uvid u seriju. Na Comic-Con 2019. HBO je predstavio prvi zvaničan trejler za seriju. Novu verziju su nazvali – originalan nastavak grafičkih novela Alana Mura i Dejva Gibsona.


Blago Dedi, pročitaj i ⇓

Trejleri za nove serije i filmove


Radnja se odvija u paralelnoj istorijskoj dimenziji u kojoj ako si superheroj onda si zločinac. Dramaturgija “Watchmen” želi da oživi nostalgiju i ulije novi životu u čuvenu priču.

U televizijskoj verziji “Watchmen” pojaviće se brdo glumaca – Redžina King, Džeremi Ajrons, Don Džonson, Džin Smart, Tim Blejk Nelson, Luis Goset Džunior, Jaha Abdul Matin II, Hong Čau, Endru Hauard, Tom Mison, Frenisis Fišer, Džejkob Ming-Trent, Sara Vikers, Dilan Škombing i Džejms Volk.

Najčitanije

Pročitaj još