HBO serija “Avenija 5” doktora Hausa šalje u svemir

Nova HBO serija “Avenija 5″ (Avenue 5), sa Hjuom Lorijem u glavnoj ulozi, premijerno biće prikazana 20. januara na HBO GO-u, kao i na HBO kanalu gde će prva epizoda biti prikazana u 21.00h. Avenija 6 nas vodi 40 godina u budućnosti, u vreme kada putovanje solarnim sistemom više nije stvar naučne fantastike, već rastući multimilionski biznis.

Tvorac komedije o svemirskom turizmu je scenarista i izvršni producent Armando Januči (Potpredsednica). Hju Lori glumi Rajana Klarka, kapetana svemirskog kruzera „Avenija 5“. Uglađen, samouveren, staložen i predusretljiv, Rajan je uvek na visini zadatka, dobro, skoro uvek.

Foto: HBO

Svemirski kruzer „Avenija 5“ nudi gostima brojne luksuzne pogodnosti – gurmansko posluženje, spa centar, vidikovce i časove joge. Na početku serije, osmonedeljno putovanje oko Saturna je u toku i sve deluje kao da je u najboljem redu. Ipak, kruzer se iznenada suočava sa tehničkim poteškoćama. Rajan i njegova posada moraju da smire nezadovoljne putnike i pronađu način da izađu na kraj sa neočekivanim okolnostima – iako možda nisu sposobni za to.

Pogledajte trejler

Najčitanije

Pročitaj još