Serija “1899” | Trejler: Bračni par koji je napravio “Dark” ima novi hit u rukavu

Sumorni nemački gradić Vinden u kojem vreme i prostor ne postoje tri sezone uspešno je pomerao granice moderne striming scene i mučio sive moždane ćelije milionske publike širom sveta. Bračni par Jantje Friese i Baran bo Odar za verne fanove maestralne serije “Dark” spremili su novu mozgalicu.

Serija “1899” verovatno se ne bi ni desila, da se “Dark” nije pozicionirao kao najbolja naučno-fantastična drama na Netflix-u. Zadovoljne glavešine striming giganta odrešile su kesu za još jedan projekat o kojem se ne zna mnogo, ali ono što tizer otkriva i zvanično saopštenje Netflix-a, obećava nekoliko godina dobre zabave za moždane vijuge.

Jantje i Baran u prvoj sezoni od osam epizoda gledaoce ukrcavaju u brod koji plovi nemirnim morem na relaciji Evropa-Njujork 1899. godine. Imigrantska posada koju čine putnici različitih rasa i nacionalnosti sa verom u bolje sutra ubrzo saznaju da je drugi brod nestao na otvorenom moru i da mu se gubi svaki trag već nekoliko meseci. Umesto sna daih bolji život čeka na drugoj strani obale, putovanje se pretvara u košmar. 


Blago Dedi, pročitaj i ⇓

Serija “Love, Death & Robots 2” | Trejler: Ukratko – tooooooo!


U najavnom trejleru mogu da se čuju razni jezici – španski, engleski, nemački, japanski i rečenica kojom se okončava tizer: “Ovo ne može biti stvarno”.

Internacionalna glumačka ekipa, koju čine i poznata lica iz serije “Dark”, u “1899” glumeće na svom maternjem jeziku jer je odluka Jantje i Barana bila da naprave multilingvističku naučno-fantastičnu dramu.

“The Hollywood Reporter” navodi da je produkcija na seriji uveliko počela van Berlina i da se prva sezona snima na virutelnoj produkcijskoj sceni uz pomoć savreme LED Volume tehnologije (najčešće se koristi u savremenim video-igrama kako bi se digitalno konstruisala lokacija).

Netflix nije objavio zvaničan datum premijere serije, ali s obzirom na to da je tizer pušten početkom maja, premijera serije se očekuje krajem 2021. ili u najgorem slučaju u prvoj polovini 2022. godine.

Pogledajte tizer:

Najčitanije

Pročitaj još