Nove serije i filmovi koji izlaze u novembru

Ulazimo u foto-finiš 2021. godine. Pre nego što se ova godina zvanično pokloni i ode u tri lepe iz našeg sećanja novembar i decembar su uglavnom velika završnica koja bi trebalo da podmiri želje gledalaca jer ako ćemo nešto ove zime raditi – ješćemo besramno na slavama i gledati televizor.

The Harder They Fall – 3. Novembar

Moderni osvetnički vestern sa Idrisom Elbom i Ridžinom King pre premijere naišao je na pozitivne dobre reakcije kritike koja je u recenzijama akcentovala akcionu napakovanu zabavu.

Dr Brain – 3. novembar

Sa neverovatnom popularnošću južnokorjeskih serija i filmova, AppleTV+ ima svog konja za trku. Naučno-fantastični triler. Sevon, neuro-hriurg, posle nasilne smrti porodice nekonvencionalnim metodama pokušava da razreši misteriju koja mu je uništila život.

Dead & Beautiful – 4. novembar

Šta besramno bogatim dvadesetogodišnjacima treba kad imaju sve? Iskustvo koje neće zaboraviti? Takvo će i dobiti krug prijatelja koji su se prijavili za vožnju u kojoj bi voleli da pritisnu kočnicu.

Narcos: Mexico (treća sezona) – 5. novembar

Neko veće predstavljanje spinof serijala Narcos je nepotrebno. Fanovi serije posle nekoliko godina čekanja dobili su nastavak narko-dilerske sage.

The Unlikely Murderer – 5. novembar

O čemu drugom bi bio švedski triler zasnovan na istinitom događaju nego o ubistvima. Za ljubitelje skandinavskog sivila. Serija prati događaje koji okružuju ubistvo švedskog političara i premijera Olofa Palme.

A Cop Movie – 5. novembar

Visokoocenjeni dokumetarac o životima meksičke policije deluje kao odlična zabava za hladni novembar.

Finch – 5. novembar

Ako nečim AppleTV+ može da se pohvali – to je budžet. Možda iz njihovog striming kazana nisu isplovila komercijalna remek dela, ali barem kad je ovaj servis u pitanju – nema ništa od produkcijskih dva dinara. Takav je i Finch, novi film sa Tomom Henksom. Reditelj Migel Sapočnik, koji je radio kao režiser na seriji Game of Thrones, zadužan je za vizuelnu poslasticu u kojoj poslednji čovek na planeti zajedno sa robotom i psom obilazi nekada krcatu i bogatu zemlju.

The Electrical Life of Louis Wain – 5. novembar

Psihodelična crna-komedija zasnovana na životu engleskog slikara Lusia Vejna koji je karijeru napravio na portretima mačaka prati ovaj neobični i nesvakadišnji život umetnika.

Arcane – 6. novembar

Animirana serija od kreatora League of Legends obećava fantastično vizuelno i narativno iskustvo.

Dexter: New Blood – 7. novembar

“Možda sam i dalje čudovište, ali sa čudovište koje napreduje”. Prošlo je osam godina od poslednje sezone serije “Dexter” i ozloglašena psihopata se vraća posle finala koje nije usrećilo fanove serije.

Passing – 10. novembar

Zasnovano na noveli iz 1929. godine prati dve tamnopute žene koje mogu da “prođu” kao belkinje u svetu koji još uvek “mrzi crnčuge”. Aleksandar Skarsgard u ulozi rasiste, Tesa Tompson i Rut Nega u filmu Rebeke Hol dobili su odlične ocene posle pretpremijere.

The Shrink Next Door – 12. novembar

Crna-komedija sa Vilom Farelom, Polom Radom i Ketrin Hol prati neobičnog psihoterapeuta koji se previše investira u živote pacijenata.

Red Notice – 12. novembar

Dvejn Džonson, Gal Gadot i Rajan Rejnolds u lovu na najtraženije ljude. Ne očekujmo previše.

Yellowjackets – 14. novembar

Mnogo godina posle avionske nesreće nekada preživele tinejdžerke, danas odrasle žene ponovo su se susreću u psihološkom hororu o tragediji i životu.

Tiger King 2 – 17. novembar

Tiger King je dobio nastavak – to je najava.

The Great (druga sezona) – 19. novembar

Crna-komedija i alternativna istorijska serija o Katarini Velikoj u drugoj sezoni dobija pojačanje – Gilijan Anderson.

The Wheel of time – 19. novembar

Novembarsku arhivu epske fantazije i fantastike popuniće adaptacija popularnog književnog serijala Wheel of Time.

Hanna (druga sezona) – 24. novembar

Striming adaptacija popularnog filma u drugoj sezoni se fokusira na specijalizovanu školu za ubice, tačnije devojčice ubice.

U bioskopu se očekuju: Eternals, House of Gucci, Spencer, Resident Evil: Racoon City…

Ostatak filmova koji nas očekuju do kraja godine pogledajte OVDE.

Najčitanije

Pročitaj još