Kritičari vam preporučuju najbolje serije za avgust

Ljudima se ne može udovoljiti. Kad je leto – mnogo je vruće ili nas je omiljeno godišnje doba razočaralo jer kiša ne prestaje da pada. Kad je zima – mnogo je hladno ili od gripa ne može da se živi. Za divno čudo nema nekog preteranog razloga za kuknjavu, osim ako ste rođeni da vam uvek nešto smeta, kad je serijski program u pitanju. Ne znam čime smo tačno zaslužili da nas televizije blagoslove velikim brojem više nego solidnih, čak odličnih serija. Namrštene čike i tete koje ocenjuju popularni televizijski sadržaj (Vulture, Variety, Hollywood Reporter, IndiWire) uz dodatak ličnih favorita (dedin sajt, dedina pravila) imaju predlog kako da lakše pregurate nepodnošljivo sparne i kišovite dane. Ako je već popodne na bazenu propalo, bože moj, postoji alternativa.

10. Cobra Kai

Trenutno najpopularnija YouTube Premium serija prati događaje nakon kultnog filmskog serijala Karate Kid.

9. Marvel’s Cloak & Dagger

Četiri reči – Marvel, tinejdžeri, super-moći, drama. Toliko.

8. Claws

Claws je trenutno u fazi druge sezone i prati neobičnu grupu junakinja iz frizeraja koje su umešane u mutne poslove, veoma mutne poslove.

7. Sacred Games

Netflixova serija je zasnovana na istoimenom romanu i smeštena je u Mumbaj. Radnja prati sudbinu sarkastičnog policajca koji pokušava da spreči teroristički napad.

6. Vida

Vida u ovom slučaju nije nadimak od Vidosava, ali je veoma cenjena i hvaljena serija.

Priča prati dve sestre koje se vraćaju u rodni kraj kako bi poslale poslednji pozdrav majci. Umesto sahrane i pozdrava sa familijom i prijateljima iz detinjstva, u rodnom kraju ih očekuju mnoge tajne koje je majka sakrila pre smrti.

5. Preacher

Ukoliko još uvek niste uskočili u voz kojim upravlja sveštenik kojem se niko živi ne bi ispovedio sad je šasna jer treća sezona je podjednako dobra kao prve dve.

4. Call My Agent

Francuska serija “Call My Agent” je komično-satiričan prikaz filmske industrije koji se odvija iza kulisa.

3. Goliath

Bili Bob Torton kao stari pokvareni advokat koji traži iskupljenje za svoje grehe. Odlični glumci i scenario Dejvida E Kelija koji je nepogrešiv kad su serije u pitanju.

2. Sharp Objects

Spora i mračna serija koja ima više nego dovoljno mističnih detalja da vas drži prikovane za ekran. Šta je to uradila Kamil, pa se rodni grad trza od njenog dolaska?

1. Castle Rock

Pobednik liste “preporuke za avgust” je Castle Rock. Dovoljno je reći J.J. Abrams i Stiven King.

Pročitaj i: 

Odličan film sa šokantnom završnicom

Filmovi koji ljudi mrze, a zapravo su genijalni

Najčitanije

Pročitaj još