Filmski serijal “Star Wars” od sutra na HBO Go

Striming servis HBO GO donosi sve „Star Wars“ filmove tokom jula. Svakog petka u ponudi će biti dostupno po nekoliko filmova iz kolekcije, počevši od 17. jula.

Tokom prve nedelje, 17. jula, HBO GO pretplatnici uživaće u prequel trilogiji koja sadrži prve tri epizode ove sage, kao i u filmu „Solo: Star Wars priča“, koji prati avanture mladog Han Sola pre nego što postane heroj pobunjenika. Uz to će biti dostupan i animirani film „Ratovi zvezda: Ratovi klonova“, dok je prvih pet sezona istoimene animirane serije već dostupno na HBO GO-u. 

HBO GO će 24. jula u ponudu uvrstiti i filmove iz originalne trilogije iz 1970-ih i 80-ih, a gledaćemo i „Odmetnik-1 – Star Wars priča“, film koji prate događaje koji su prethodili radnji filma „Zvezdani ratovi: Nova nada“ iz 1977. godine.

Prva dva filma iz najskorije trilogije postaće dostupna 31. jula – „Star Wars: Buđenje sile“ i „Star Wars: Poslednji Džedaji“. 

Celu „Star Wars“ kolekciju na HBO GO-u će 7. avgusta upotpuniti premijera filma „Star Wars: Uspon Skajvokera“, finalna epizoda sage o Skajvokerima.

Neka sila bude sa vama!


Blago Dedi, pročitaj i ⇓

HBO GO vodič za potcenjene serije: Sve što vam je promaklo, pa da ispravite nepravdu


Datumi i raspored filmova:


od 17. jula

ZVEZDANI RATOVI: FANTOMSKA NAPAST

Foto: HBO / Promo

Ovaj prednastavak prati dva džedaja koji štite kraljicu Amidalu, u nadi da će obezbediti mirno rešenje međuplanetarnog trgovinskog spora. Usput upoznaju Anakina Skajvokera, dete koje pokazuje znake posedovanja velikog dara. 

ZVEZDANI RATOVI: NAPAD KLONOVA

Foto: HBO / Promo

Deset godina nakon prvog susreta, Anakin Skajvoker započinje zabranjenu vezu sa senatorkom Padme Amidalom, dok Obi-Van Kenobi istražuje atentat na senatorku i otkriva tajnu vojsku klonova obučenih za džedaje.

ZVEZDANI RATOVI: OSVETA SITA

Foto: HBO / Promo

Tri godine nakon početka rata klonova, džedaji spasavaju Palpatina od grofa Dukua. Obi-Van Kenobi traži novu pretnju, a Anakin postaje dvostruki agent između džedajske vlade i Palpatina i pada u iskušenje kobnog plana da vlada galaksijom.

RATOVI ZVEZDA: RATOVI KLONOVA

Na prvoj liniji fronta u intergalaktičkoj borbi između dobra i zla, Obi-Van Kenobi i Anakin Skajvoker udružuju snage u misiji koja ih spaja kao džedaj mentora i učenika, dok se bore da spasu Republiku od uništenja.

SOLO: STAR WARS PRIČA

Foto: HBO / Promo

Spremite se za neverovatnu vožnju u Milenijum Falkonu! Tokom niza odvažnih avantura u kriminalnom podzemlju, Han Solo se sprijateljuje sa svojim budućim kopilotom Čubakom i upoznaje ozloglašenog kockara Landoa Kalrisijana.


od 24. jula

ODMETNIK-1 – STAR WARS PRIČA

Foto: HBO / Promo

U veoma konfliktnom razdoblju, grupa neobičnih heroja pod vođstvom Džin Erso, odvažne odmetnice, i Kasijana Andora, pobunjeničkog špijuna, kreće u očajničku misiju da ukrade planove Zvezde smrti, Imperijinog superoružja.

ZVEZDANI RATOVI: NOVA NADA

Foto: HBO / Promo

Luk Skajvoker se udružuje sa džedajem, uobraženim pilotom, Vukijem i dvojicom droida da bi spasao galaksiju od Imperije, istovremeno pokušavajući da spasi princezu Leju od zlog Darta Vejdera.

ZVEZDANI RATOVI: IMPERIJA UZVRAĆA UDARAC

Foto: HBO / Promo

Pobunjenici su se raštrkali kad je Imperija napala njihovu bazu na ledenoj planeti Hot. Dok Hana i Leju jure imperijalci, Luk trenira sa učiteljem Jodom pre nego što se suoči sa Dartom Vejderom i sazna šokantnu istinu o svojoj prošlosti.

ZVEZDANI RATOVI: POVRATAK DŽEDAJA

Foto: HBO / Promo

Imperija se sprema da dotuče Pobunjenike još moćnijom Zvezdom smrti. Pobunjenička flota napada svemirsku stanicu, a Luk Skajvoker se suočava sa svojim ocem, Dartom Vejderom, u završnom napetom dvoboju pred zlim imperatorom. 


od 31. jula

STAR WARS: BUĐENJE SILE

Foto: HBO / Promo

Tri decenije posle poraza Darta Vejdera i Galaktičke imperije, pojavljuje se nova pretnja. Prvi red pokušava da vlada galaksijom i može ga zaustaviti jedino grupa heroja uz pomoć Otpora.

STAR WARS: POSLEDNJI DŽEDAJI

Foto: HBO / Promo

S uništenjem Republike, Prvi red vlada. Vrhovni vođa Snouk pokušava da uguši ono malo što je ostalo od Otpora i tako zapečati svoju vladavinu galaksijom. Ali nada preživljava: Džedaj Luk Skajvoker može da preokrene tok rata…


od 7. avgusta

STAR WARS: USPON SKAJVOKERA

Foto: HBO / Promo

Bitka između džedaja i sita dolazi do uzbudljive kulminacije u poslednjem poglavlju sage o Skajvokerima. Preostali članovi Pokreta otpora su primorani da se suoče sa svojom prošlošću u još jednoj borbi protiv Prvog reda.

Najčitanije

Pročitaj još