“Uskoro” prequel “Igre prestola” o tajnama koje nas zanimaju

Poslednja osma sezona serije “Igra prestola” zakazana je za 2019. godinu, ali ovo ne znači i definitivan kraj voljenog univerzuma koji okuplja milione pored malih ekrana. Televizija HBO u dogovoru sa Džejn Goldmen, jednom od scenarista “Igra prestola”, naručila je pilot epizodu serije koja će istražiti istoriju Vesterosa i poreklo Belih hodača, ali još mnoge tajne porodice Starks.

Goldmen zajedno sa autorom serijala R.R. Martinom radi na scenariju. Pre nego što joj je prequel “Igre prestola” dopao šaka Džejn Goldmen je radila na “Stardust”, “X-Men: First Class”, “Kingsman” i na britanskom specijalu “The Big Fat Quiz of the Year”.

Kako je objasnio Martin naredni projekti u vezi sa “Igrom prestola” biće isključivo o događajima pre serije, a ne spin-offovi. Nećemo videti poznate glumce ponovo u prequel-u.

Još uvek nije poznat datum početaa snimanja nove “Igre prestola”, ali premijera se sigurno neće desiti pre poslednje sezone osme sezone. Šuška se da tek 2020. godine možemo da očekujemo nešto novo.

Pročitaj i: 

HBO serija koje treba da pogledate pre nego što umrete

Ako niste gledali “The Man in High Castle” mnogo ste pogrešili

Najčitanije

Pročitaj još