Sve što treba da znate o Jessie Ware pre nego što nastupi u Beogradu

Britanska pevačica Jessie Ware i moja malenkost smo se upoznali (ne, zaista) pre pet godina i to je bila ljubav na prvi takt. Tog proleća 2013. godine me je ubijala u pojam alergija. Najčešće u takvim stanjima svaki malo jači zvuk ili svetlosti zrak znao bi da me razbesni. Pokušavao sam da se fokusiram na nešto lepo samo da zaboravim da mi je desno oko Nijagarini vodopad i da su sinusi odlučili da izbace sve ono što su sakupljali decenijama. A, onda je čulo sluha, zahvaljujući related opciji na YouTube (i on jednom da ubode nešto što valja), preuzelo kontrolu. Nisam mogao dobro da vidim naziv izvođača, zbog suznog oka, ali za moje uho se zakačio refren pesme “Running“. U prvi mah sam mogao da se zakunem da je Sade (sad će fanovi Sade da me razapnu) ali pre nego što mi je alergijska suza se slila niz lice shvatio sam da je Jessie Ware moj novi muzički gost u stanu kojeg neću tako lako pustiti da ode.

Kraljica visokih nota Jessie Ware zakazala je koncert u Beogradu na Kalemegdanu 27. avgusta u okviru koncertne promotivne turneje poslednjeg albuma “Glasshouse”. Znam da najveći broj ljudi koje je čuo za Jessie zna najpopularnije pesme koje radio stanice su gurale do besvesti, između ostalih “Wildest Moments”.

Sad je idealna prilika, jer je ostalo još dosta vremena do koncerta, da se upoznate sa pop / soul diskografijom Jessie Ware, pa da na koncertu pevamo svi zajedno. Ovo je najbolji način da saznate sve o jednom izvođaču.

Album “Devotion”

Running

Night Light

Imagine It Was Us

Something Inside

Album “Tough Love”

Tough Love

Cruel

Say You Love Me

Want Your Feeling

Pieces

Midnight Caller

Album “Glasshouse”

Your Domino

Alone

Selfish Love

Hearts

Finish What We Started

Love to Love

Vidimo se na koncertu 🙂

Najčitanije

Pročitaj još