Pazi sad! Serija o Romanovima, ali nije ono što mislite

Istorijske drame su dobar televizijski mamac, naročito ako je priča začinjena pikanterijama i neznanim detaljima o određenoj porodici ili poznatoj ličnosti. Dobar primer je antologijska serija Rajana Marfija “Feud” koja je fokusirana na sukob biblijskih proporcija dve najveće holivudske dive Džoan Kraford i Beti Dejvis. Kreator serije “Mad Men” Metju Viner vraća se u naše domove novim projektom pod nazivom “Romanovi”, ali ovog puta nije u pitanju istorijska drama.

Viner udruženim snagama sa striming servisom Amazon Prime Video 12. oktobra ove godine premijerno će prikazati neobičan televizijski koncept o poslednjoj carskoj i imperatorskoj ruskoj porodici.

Naime, u pitanju je antologijski koncept koji prati osam različitih priča smeštene u savremenom dobu i o ljudima koji su ubeđeni da su preci porodice koja je vlada Rusijom od 1613. do 1917. godine.

“Romanovi” su snimani na tri kontinenta i u sedam zemalja. Najveći deo serije je smešten u Evropi sa nekoliko priča koje se odvijaju u Americi i istočnoj Evropi.

SEO Amazon Prime Video kompanije planira da seriju emituje u 200 zemalja širom sveta. Najavni trejler ne otkriva ništa o priči koja nas očekuje sredinom oktobra, ali je poznato ko će sve glumiti u ovom ambicioznom gigantskom projektu.

Noah Wyle (“Falling Skies”), Kathryn Hahn (“Transparent”), Kerry Bishé (“Halt and Catch Fire”), Jay R. Ferguson (“Mad Men”), Ben Miles (“Collateral”), Mary Kay Place (“Big Love”), Griffin Dunne (“Imposters”), Cara Buono (“Mad Men”), Ron Livingston (“The Conjuring”), Jon Tenney (“Hand of God”), Clea DuVall (“Veep”), Radha Mitchell (“Silent Hill”)

Kad prođu kišoviti i sparni letnji dani, i kad nastupe sivi i nešto hladniji kišni dani u oktobru, imamo čemu da se radujemo.

Pročitaj i: 

Horor koji ne bi trebalo da gledate sami

Serija koja se ovog leta ne propušta

Najčitanije

Pročitaj još