Od kreatora “Get Out” stiže nam novo filmsko čudovište “Us”

Dugoočekivani trejler za novi film Džordana Pila, kreatora "Get Out", je stigao i imam samo jedno pitanje - Kakva je ovo bizarnost?

0
1271

Reditelj i scenarista Džordan Pil se establirao kao sveže kreativno filmsko meso od kojeg može mnogo da se očekuje nakon gigantskog uspeha “Get Out” 2017. godine. Kreativni um koji je zaslužan za neobičan spoj horora, drame, komedije i društvene kritike izjavio je da mu je želja da napravi “monster mythology” i film “Us”, koji će debitovati u bioskopima u martu, je sledeće veliko Džordanovo filmsko čedo.

“Us” prati sudbinu porodice u severnoj Kaliforniji na letnjem raspustu. Susret sa starim prijateljima, Sunce, plaža i zvuk mora deluju kao idealan preparat za opuštanje tela i sivih moždanih ćelija. Ali, nakon što lik Lupite Nijango postane paranoičan zbog ponašanja sina odmor života se pretvara u pakao života.

Kad se četvoročlanoj porodici na prilazu kuće pojave njihovi dvojnici iščašena mentalna igra može da počne.

Ovo je prvi Pilov projekat sa kompanijom Universal Pictures koji je potpisao nakon uspeha njegove kompanije Monkeypaw Productions 2017. sa filmom “Get Out”. Filmski prvenac je zaradio 255 miliona dolara širom sveta i obezbedio reditelju nominaciju za “Najbolji film” na dodeli Oskara.

Premijera filma “Us” je zakazana za 15. mart 2019. godine.