Novine Srbija: Čitajte vesti po vašem izboru iz 50+ srpskih izvora

U vreme kada je fraza “medijski mrak” toliko česta, mnogi gube želju da čitaju vesti koje su relevantne za njih. K7 Tech agencija je prepoznala ovaj problem i odlučila da svima olakša pristup vestima koje stvarno želimo da čitamo i koje bi trebalo da čitamo, putem aplikacije Novine Srbija. 

Čitaoci su ti koji biraju šta žele da im se prezentuje u aplikaciji. Na taj način dobijaju profiltriran izbor koji odgovara isključivo njihovim interesovanjima, bez senzacionalizma da im odvraća pažnju od onih vesti koje žele da prouče.

Proces za korišćenje aplikacije veoma je jednostavan:

Prvo birate izvore informacija čije vesti želite da dobijate

Foto: Promo

K7 Tech agencija je napravila pozamašnu listu izvora, a Vi možete ostaviti komentar i reći im šta bi još mogli da ubace.

Nakon toga birate teme koje vas zanimaju

Foto: Promo

Birate kategorije poput vesti iz biznisa, kulture, društva, zdravlja, tehnologije, sporta, politike i drugih oblasti omogućuju lakše pronalaženje Vama zanimljivih sadržaja.

Možete i da pretražujete vesti po naslovima

Foto: Promo

Ukucajte ključne reči, naslov ili deo naslova da dođete do željenih vesti.

Kome je aplikacija namenjena?

Svima koji žele da na jednom mestu pristupaju svim interesantnim informacijama i kvalitetnim sadržajima po svojoj meri.

Pošto je autentičan i kvalitetan sadržaj bio jedan od ciljeva K7 Tech agencije pri pravljenju aplikacije, među prvima je u listu izvora uvršten Deda Milorad.

“Znamo da postoji kvalitet u Srbiji, i znamo da postoji kvalitet i u našim medijima. Dobra, pozitivna i lepa strana svakodnevnog života koju zatrpani gomilom “click-bait” naslova raznih novina ne uspevamo da vidimo. Senzacionalistički naslovi, psihološki trikovi i medijska blokada korišćena u političke svrhe su postale svakodnevnica u Srbiji. 

Nije nam cilj bio cenzura, tako da svako određuje svoj kvalitetan sadržaj. Do sada nam je bio cilj da ponudimo opcije koje mi smatramo važnim.” – Petar Lukić, osnivač K7 Tech agencije.

U aplikaciji trenutno možete naći preko 50 domaćih izvora, a neki od njih su:Novine :Blic, RTS, B92, N1 info, Alo, Novosti, Danas, Politika, Srbija Danas, Nedeljnik, Novosti, RTV, Informer, Kurir

Časopisi: Nacionalna geografija, Benchmark, Travel magazine, Galaksija Nova, Man’s health, Biznis&Finansije, Lepota i Zdravlje, Svet nauke, Njuz, Elle, Portal o ekonomiji

– Blogovi: Basta Balkana, Roditelji edukacija, Putovanja i Turizam, Minjina kuhinja, Snovi u koferima, Aleksandra Birta, According to Kristina, Clubbing, Startit…

Vi birate sopstveni sadržaj. Imate dobru osnovu od 50+ izvora i sada je vreme da probate aplikaciju i napravite svoj izbor izvora i tema. Ostavite komentar i napišite kako bi aplikacija mogla da se unapedi. Takođe, ukoliko imate ideju koji izvori i teme bi mogli još da se nađu u aplikaciji, javite nam.

Ako Vam se sviđa ideja, možete podržati K7 Tech ocenjivanjem aplikacije i ostavljanjem komentara na Play Store-u, kao i preporučivanjem aplikacije svom krugu prijatelja i porodice.

Aplikacija se nalazi na linku ⇒ https://play.google.com/store/apps/details…

Najčitanije

Pročitaj još