Serije koje smo gledali, voleli, ali smo ih se stideli

Postoje serije i filmovi koji su prosto rečeno – treš. Svesni smo da su tra-la-la zabava, da su dijalozi problematični, gluma kritična, priča već viđena ili šuplja, ali nismo odustajali. Postoji nešto u tom slatkom malom trešu koji nas zabavlja, iako je ponekad mnogo loše. Ovakve serije krijemo kao zmija noge od prijatelja i nikad ih ne preporučujemo drugima, samo mi znamo da ih gledamo i mudro ćutimo. Ko zna zašto je to dobro.

Pretty Little Liars

Odakle da počnem? Od naslova? Slatke male lažljivice. Čak nema potrebe da idemo dalje, ali za one koji nisu upućeni u pitanju tinejdžerski miks “Znam šta ste radili prošlog leta” i “Vrisak”. Četiri drugarice proganja njihova navodno mrtva drugarica koja je poginula njihovom greškom. U suštini tinejdžerke i životni problemi da li crni ili roze lak za nokte.

The Vampire Diaries

Jaoooj!!! Zaljubljeni vampir i smrtnica. Da, odgledao sam sve do kraja i nema potrebe da vičete, otišao sam u ćošak.

Once Upon a Time

Bajke u “Lost” svetu. Mogu da se zakunem da je druga sezona bila mnogo kul, ali i dalje je treeeeeeš.

Jane the Virgin

Dobra stvar je što devica koja je slučajno zatrudnela ne shvata sebe ozbiljno. Serija koja je u suštini parodija na samu sebe je najveći mogući guilty pleasure ikad.

Supernatural

Supernatural je neuništiva sila i trenutno se snima 14. sezona!!! Ludo je zabavno, nerealno, komično, pa čak je i parodija na samog sebe.

Desperate Housewives

Očajne domaćice su bile i ostale televizijski fenomen. Neobičan spoj komedije, drame i misterije za kojim su odlepili milioni posle druge sezone je postala jedna epska splačina koje se stidimo, ali gledali smo je.

Grey’s Anatomy

Još jedan gigant koji je uspeo da preživi 14 sezona i 317 epizoda. Svi smo svesni da život lekara ovako ne izgleda, inače svi bi pacijenti poumirali.

How To Get Away With Murder

Iako seriju nosi Oskarovka Vajola Dejvis to ne znači da je u pitanju kultna serija. “How to get away with murder” je latinoamerička sapunica koja je zarazna do besvesti.

Gossip Girl

Dramatični problemi mladih bogataša u eri pre Facebook-a i Instagrama. Problemi!

Charmed

Čarobnice (HAHAHAHAH!!!) Ne mogu, ovde zatvram listu – sramim se.

Pročitaj i: 

Odlične serije koje niko ne gleda

Serije koje treba da odgledate ovog leta

HBO serije koje treba da pogledate pre nego što umrete

Najčitanije

Pročitaj još